Te Koop For Sale Harde Pegels

Wie herinnert zich nog mijn MegaTapes

debâcle? Nou, ik anders wel! #oudzeer.
Ik heb er nog een paar in de kast staan, onder andere deez: De BASF Tape oftewel een Giant Cassettebandje.

Wandplaat van een op populierentriplex geprinte foto van een BASF cassettebandje, met laser uitgesneden.
De houtnerf is hier en daar zichtbaar, dat hoort zo, en zijn geen vlekken. De plaat heeft netjes verpakt gezeten tijdens opslag in droge ruimte, dus ook niet krom ofzo.

Afmetingen:
80 x 51 x 1 cm.
Op de achterzijde zijn hoekstukken gemonteerd, waaraan een touw bevestigd is waarmee je het kunt ophangen. De hoekstukken fungeren meteen ook als afstandhouders, zodat de decoratie wat diepte krijgt aan de muur.

En dat kost slechts: € 85
{kijk uit, niet lager bieden want dat liep niet goed af voor de vrouw, die me schreef dat ze ‘m super leuk vond, en er 35 euro voor wilde geven. LEUGENS! Het kreng der krengen was daarna 50 dagen ongesteld aan 1 stuk door, waarna haar man en kinderen haar verlieten voor een leuker moedermens, en nee, dat was niet ik, natuurlijk niet, ik moet er niet aan denken!}

(liefst ophalen te Amsterdam, maar kan ook verzonden, wordt wel duur want formaat past net niet binnen de goedkopere verzendgevallen, en dat weet ik want al eens ruzie over gehad met ene postagentschap waar een ongelovelijke zure vrouw haar leven sleet en iedereen met afwijkende maten in de pakkethoek zette, alwaar je nooit meer uit mocht, en anders belde ze wel de politie want iedereen is toch tuig van de nooit afgestofte richel en je weet dat je maar beter niets meer kunt zeggen en druipt af tot ergens diep onder de stadse krochten van zelfhaat)